Borstvoeding op
jouw manier

Mijn allereerste online videocursus wordt “Borstvoeding op jouw manier”. Het wordt een cursus met korte, behapbare videofragmenten over allerhande onderwerpen. Handig tijdens de zwangerschap om jou voor te bereiden op jouw avontuur. Ook handig wanneer je al borstvoeding geeft! Er komen namelijk veel tips over wat te doen bij specifieke uitdagingen en nog zoveel meer.

Meld je hier aan voor de wachtlijst van “Borstvoeding op jouw manier”. Zo blijf jij als eerste op de hoogte van de lancering en krijg je uiteraard een mooie early bird korting.

Interessante cursussen collega’s

Dit zijn cursussen waar ik op persoonlijk én professioneel vlak enorm achter sta. Ik heb ze ook zelf al gevolgd en stuk voor stuk hebben ze mij en mijn gezin al veel gebracht.

Sommige van de cursussen betreffen affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine commissie ontvang, als jij via mij een aankoop doet. Je mag erop vertrouwen dat de cursussen die ik jou hier aanraad echter enkel geadviseerd worden, omdat ze inhoudelijk correct zijn en volledig passen bij mijn visie ‘Ouderschap op jouw manier’.

Happy baby wijzer

Happy Baby Wijzer (0 tot 4 maanden)

Via de code RAISA5 , krijg jij 5% korting bij aankoop van deze cursus

De Happy Baby Wijzer voelt als een “baby-handleiding”, die jou

Door Anja Caers – Mama, baby-osteopaat en Happy Baby Coach

Liefdevol zelfstandig slapen
(4 maanden tot 4 jaar)

Via de code RAISA5 , krijg jij 5% korting bij aankoop van deze cursus

Deze cursus biedt jou praktische en liefdevolle handvaten om jouw kindje (4 maanden – 4 jaar) beter te helpen slapen. Ze draait niet om quick fixes of strenge slaaptrainingen, maar biedt jou veel inzichten en een scala aan duurzame opties. Op die manier kan jij in verbinding met jouw kindje én jezelf werken naar een slaapritme dat goed voelt voor jou en jouw gezin.

Door Anja Caers - Mama, baby-osteopaat en Happy Baby Coach

Baby’s eten zelf

Je hebt misschien al gehoord van Baby Led Weaning, vaste voeding à la Rapley of de Kleintjesmethode? Ze draaien allemaal om hetzelfde, namelijk je baby zelf laten eten. Met wetenschappelijk onderbouwde informatie en veel voorbeeldfilmpjes, geeft Rolinde je in deze cursus veel praktische handvaten om met meer vertrouwen jouw kindje zelf stukjes te laten eten. Zo heerlijk om te zien hoe je baby een hele nieuwe wereld ontdekt.

Door Rolinde Demeyer – Mama, kinderdiëtiste en lactatiekundige

The Fearless Freedom Fighters

Voor alle ondernemende vrouwen die uit de ratrace willen stappen en meer rust en vrijheid willen ervaren. Is dat ook niet wat we allemaal aan onze kindjes willen meegeven? Minder stress en meer (mentale) rust!

In deze superuitgebreide cursus ga je eerst aan de slag met jouw mindset en op zoek naar wat vrijheid voor jou juist betekent. Daarna krijg je een bom aan praktische opties om deze gewenste vrijheid te bereiken.

Door Nies Cools – Mama, ondernemerscoach voor vrouwen

Project : ik als veerkrachtige mama

Deze online cursus is gericht op zwangeren en vrouwen met een actieve kinderwens. Ze biedt je een sterke mentale voorbereiding op het ouderschap. Hij zit boordevol informatie, maar ook oefeningen en huiswerkopdrachtjes om jezelf beter te leren kennen en sterker in je schoenen te staan als mama. Ideaal als jij wil investeren in jouw persoonlijke mama-ontwikkeling.

Door Lien Sevens – Mama, psycholoog en perinataal counselor

Borstvoeding op jouw manier

Voel jij dat je dezelfde missie deelt?
Dat je meer mama's wil helpen om van hun borstvoedingsavontuur een succesverhaal te maken?

Niet omdat je vindt dat elke mama (lang) borstvoeding moet geven. Wél omdat je vindt dat elke mama borstvoeding moet kunnen geven zolang als dat voor haar goed voelt? En op een manier die voor haar goed voelt?

Dan nodig ik jou graag uit om affiliate partner te worden van By Raisa.

Dankzij jouw hulp kunnen we nóg meer mama's bereiken! En op die manier kan jij ook commissie verdienen wanneer je mij steunt in het uitdragen van mijn missie.
Win-win-win, toch?

Klik voor meer info op onderstaande knop.

BUMB

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

TFFF

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

IGA

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor