Gratis webinar

 Ik onthul in dit GRATIS (!) webinar een schat aan tips om te voorkomen dat jouw borstvoedingsavontuur al strandt nog voor het echt gestart is.

Wist je dat in Vlaanderen ruim 80% van de mama’s start met het geven van borstvoeding? Maar dat 1 week later een kwart daarvan al niet meer exclusief borstvoeding geeft? En dus met andere woorden gestopt is, aan het kolven en bijvoeden is, etc.

In de praktijk zien we dat mama’s hierdoor vaak al een faalgevoel ontwikkelen. En dat is zó jammer. Want vaak zijn dit situaties die voorkomen hadden kunnen worden.

Hoe?

Ik vertel er meer over in mijn gratis webinar !

Voor wie?

Dit webinar is voor jou 

  • als jij in verwachting bent en misschien, waarschijnlijk of sowieso borstvoeding wil gaan geven!
  • als het je eerste keer borstvoeding wordt, maar ook je tweede, derde keer of vaker. Uit de reacties blijkt dat mama’s er altijd nog iets van opsteken! 😍
  • als jouw vrouw of vriendin borstvoeding gaat geven en jij als partner een goede ondersteuning wil geven.
  • als jij momenteel al borstvoeding geeft. Jawel hoor, het webinar richt zich weliswaar op een succesvolle start, maar de tips zijn eigenlijk van toepassing op je gehele borstvoedingsperiode. Wees welkom! ❤️
Review Dorien

Wat leer je?

Na dit webinar

  • weet jij wat je zeker NIET moet doen als je wil dat jouw borstvoeding langer dan 3 dagen duurt.
  • heb jij meer dan 5 concrete handvaten om jouw borstvoeding ook op langere termijn een goede slaagkans te geven.
  • ben jij op de hoogte van eerlijke, rauwe verwachtingen. Je ontdekt dingen die waarschijnlijk nog niemand jou verteld heeft. Dingen waarvan mama’s achteraf zeggen “had ik dit maar eerder geweten“. Awel, meld je aan voor mijn gratis webinar en jij zal het wél op tijd weten!

Wat anderen zeggen over het webinar

BEDANKPAGINA 2 - TUSSENOPTIE (voorkeurfoto)

In een notendop ben ik een gepassioneerde mama, vroedvrouw en lactatiekundige met het hart op de tong.

Mijn man en ik hebben samen twee kleine kindjes. Onze eerste kreeg 16 maanden borstvoeding en de jongste mag ik al sinds haar geboorte in oktober 2022 borstvoeding geven. 

In mijn praktijk begeleid ik gezinnen tijdens de zwangerschap en kraamperiode, met een extra focus op borstvoedingsbegeleiding.

Met By Raisa wens ik nog veel meer mama’s (ja, jij daar 😉) te kunnen helpen om hun borstvoedingsdromen waar te maken! 🥰